Philips Luchtreiniger Series 800 review

philips luchtreiniger series 800 review

De Philips Luchtreiniger Series 800 is perfect voor het reinigen van uw lucht en het verbeteren van de kwaliteit ervan in ruimtes tot 49 m2. Met realtime feedback over de luchtkwaliteit en een professionele sensor, detecteert deze luchtreiniger automatisch zelfs de kleinste veranderingen in de lucht en reageert hierop. De kleurindicatie voor luchtkwaliteit geeft u zekerheid over de luchtkwaliteit in uw huis, variërend van goed (blauw) tot slecht (rood). In de slaapstand werkt de luchtzuiveraar vrijwel geruisloos en biedt schone lucht terwijl u slaapt. Met zijn compacte formaat past deze luchtreiniger perfect bij elke plek in uw huis. Het verwijdert effectief 99,5% van nanodeeltjes, inclusief PM2.5, pollen, stof en schilfers van huisdieren. U ontvangt niet alleen de Philips Luchtreiniger Series 800, maar ook de Philips Luchtbevochtiger Series 3000 en een geïntegreerde hepafilter voor een complete luchtkwaliteitsoplossing.

Meer Informatie ❤️

Waarom zou u dit product overwegen?

De Philips Luchtreiniger Series 800 is een uitstekende keuze voor iedereen die de luchtkwaliteit in hun huis wilt verbeteren. Dit product is voorzien van geavanceerde functies en technologieën die zorgen voor een optimale luchtreiniging en gezondere omgeving om in te leven. Met wetenschappelijk onderbouwde efficiëntie en een compact formaat is deze luchtreiniger geschikt voor ruimtes tot 49 m2.

Klanten die al gebruikmaken van de Philips Luchtreiniger Series 800 hebben positieve feedback gegeven over de effectiviteit van dit product. Het vermogen om nanodeeltjes zo klein als 0,003 um te verwijderen, inclusief PM2.5, pollen en stofdeeltjes, is indrukwekkend. Bovendien is de luchtkwaliteitssensor in staat om realtime de luchtkwaliteit te meten en weer te geven met behulp van een kleurindicatiesysteem. Deze functie geeft u de zekerheid dat u altijd schone lucht in uw huis heeft.

Kenmerken en voordelen

Intelligente automatische zuivering

De Philips Luchtreiniger Series 800 is uitgerust met een intelligente automatische zuiveringsmodus, aangedreven door een professionele sensor. Deze modus detecteert automatisch en reageert op zelfs de kleinste veranderingen in de luchtkwaliteit, zodat u altijd kunt genieten van schone lucht.

Kleurindicatie voor luchtkwaliteit

Met de 4-staps kleurindicatie voor realtime luchtkwaliteit kunt u in één oogopslag zien hoe goed de luchtkwaliteit in uw huis is. De kleuren variëren van blauw (goed) tot rood (slecht), waardoor u altijd op de hoogte bent van de luchtkwaliteit in uw omgeving.

Slaapstand

In de slaapstand dimt het licht van de display en werkt de luchtreiniger bijna volledig in stilte. Hierdoor kunt u genieten van een goede nachtrust terwijl u nog steeds wordt voorzien van schone lucht. De luchtreiniger werkt op een laag niveau, zodat u niet gestoord wordt tijdens uw slaap.

Compact formaat

Dankzij het compacte formaat van de Philips Luchtreiniger Series 800 past dit apparaat perfect in elke ruimte in uw huis. Of het nu in de slaapkamer, woonkamer of kantoor is, deze luchtreiniger neemt minimale ruimte in beslag en zorgt voor een schone en gezonde omgeving.

Philips Luchtreiniger Series 800 - Geschikt voor ruimtes tot 49 m2 - Feedback realtime luchtkwaliteit - Met slaapstand - Compact formaat - Automatische zuivering - CADR 190 m3/uur - AC0830/10

Direct Bestellen ❤️

Productkwaliteit

De Philips Luchtreiniger Series 800 staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Philips is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve en duurzame producten. Met hun jarenlange ervaring in de industrie kunt u er zeker van zijn dat u een kwalitatief hoogwaardige luchtreiniger ontvangt die aan uw verwachtingen voldoet.

De luchtreiniger is voorzien van een geïntegreerde HEPA-filter die nanodeeltjes zo klein als 0,003 um effectief verwijdert. Dit betekent dat zelfs de kleinste deeltjes, waaronder PM2.5, pollen en dierenharen, uit de lucht worden gefilterd, waardoor u schone en gezonde lucht inademt.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Het verbeteren van de luchtkwaliteit

De Philips Luchtreiniger Series 800 is speciaal ontworpen om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren. Het verwijdert effectief verschillende verontreinigende stoffen uit de lucht, waaronder stof, pollen en dierenharen. Dit draagt bij aan een gezondere leefomgeving en kan allergieën en luchtwegproblemen verminderen.

Het creëren van een schone slaapomgeving

Met de slaapstand kunt u genieten van een schone en frisse slaapomgeving. Terwijl u slaapt, werkt de luchtreiniger vrijwel geruisloos en voorziet u van schone lucht. Het gedimde displaylicht zorgt ervoor dat u niet gestoord wordt tijdens uw slaap.

Het verminderen van geurtjes

De Philips Luchtreiniger Series 800 kan ook helpen bij het verminderen van onaangename geuren in uw huis. Het verwijdert geurdeeltjes uit de lucht, waardoor uw huis frisser en aangenamer ruikt.

Het verminderen van allergieën en luchtwegproblemen

Als u last heeft van allergieën of luchtwegproblemen, kan de Philips Luchtreiniger Series 800 een waardevol hulpmiddel zijn. Het filtert allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht, waardoor uw symptomen verminderd kunnen worden.

Philips Luchtreiniger Series 800 - Geschikt voor ruimtes tot 49 m2 - Feedback realtime luchtkwaliteit - Met slaapstand - Compact formaat - Automatische zuivering - CADR 190 m3/uur - AC0830/10

Productspecificaties

Specificatie Waarde
Geschikt voor ruimtes tot 49 m2
Realtime luchtkwaliteit Kleurindicatie met 4 stappen: blauw (goed) tot rood (slecht)
Slaapstand Ja
Formaat Compact
Automatische zuivering Ja
CADR 190 m3/uur
Philips Luchtbevochtiger Serie 1x Philips Luchtbevochtiger Series 3000
Hepafilter 1x geïntegreerde HEPA-filter

Wie heeft dit nodig?

De Philips Luchtreiniger Series 800 is geschikt voor iedereen die waarde hecht aan schone en gezonde lucht in hun huis. Of u nu last heeft van allergieën, luchtwegproblemen of gewoonweg een schonere omgeving wilt, deze luchtreiniger is een waardevolle toevoeging aan uw huishouden. Het compacte formaat maakt het ideaal voor gebruik in elke kamer of ruimte tot 49 m2.

Philips Luchtreiniger Series 800 - Geschikt voor ruimtes tot 49 m2 - Feedback realtime luchtkwaliteit - Met slaapstand - Compact formaat - Automatische zuivering - CADR 190 m3/uur - AC0830/10

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Intelligente automatische zuivering
 • Realtime luchtkwaliteitindicatie
 • Slaapstand voor ongestoorde nachtrust
 • Compact formaat

Nadelen:

 • Kan duur zijn in vergelijking met andere luchtreinigers op de markt
 • Vereist regelmatig onderhoud, zoals het vervangen van filters

Veelgestelde vragen

 1. Hoe vaak moet ik de filters vervangen?
  • Het wordt aanbevolen om de filters ongeveer elke 6 maanden te vervangen, afhankelijk van de luchtkwaliteit en het gebruik.
 2. Hoeveel geluid maakt de luchtreiniger?
  • In de slaapstand werkt de luchtreiniger vrijwel geruisloos. In hogere standen kan het geluidsniveau toenemen, maar het is over het algemeen stiller dan veel andere luchtreinigers op de markt.

Philips Luchtreiniger Series 800 - Geschikt voor ruimtes tot 49 m2 - Feedback realtime luchtkwaliteit - Met slaapstand - Compact formaat - Automatische zuivering - CADR 190 m3/uur - AC0830/10

Wat klanten zeggen

Klanten die de Philips Luchtreiniger Series 800 hebben gekocht en gebruikt zijn over het algemeen tevreden met hun aankoop. Ze prijzen de effectiviteit van het apparaat in het verwijderen van verontreinigende stoffen uit de lucht en het verbeteren van de luchtkwaliteit in hun huis. Ook de compactheid en stille werking van de luchtreiniger worden vaak genoemd als positieve punten.

Algemene waarde

De Philips Luchtreiniger Series 800 biedt een uitstekende waarde voor uw geld. Met geavanceerde functies, betrouwbare prestaties en een compact formaat is dit product een waardevolle investering voor een schonere en gezondere leefomgeving. Hoewel de initiële kosten misschien iets hoger zijn in vergelijking met andere luchtreinigers, maakt de effectiviteit en duurzaamheid ervan dit ruimschoots goed.

Philips Luchtreiniger Series 800 - Geschikt voor ruimtes tot 49 m2 - Feedback realtime luchtkwaliteit - Met slaapstand - Compact formaat - Automatische zuivering - CADR 190 m3/uur - AC0830/10

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Plaats de luchtreiniger in de buurt van de bron van verontreiniging, zoals in de buurt van een raam of in de buurt van huisdierenverblijven.
 • Houd de luchtreiniger altijd aan tijdens het koken of na het stofzuigen om overtollige deeltjes uit de lucht te verwijderen.
 • Vervang de filters regelmatig om de beste prestaties te behouden.

Laatste gedachten

Samenvatting van het product

De Philips Luchtreiniger Series 800 is een hoogwaardige luchtreiniger die geschikt is voor ruimtes tot 49 m2. Met geavanceerde functies zoals intelligente automatische zuivering en kleurindicatie voor realtime luchtkwaliteit, biedt dit product optimale prestaties en zekerheid over de luchtkwaliteit in uw huis.

Definitieve aanbeveling

Als u op zoek bent naar een luchtreiniger die effectief verontreinigende stoffen uit de lucht kan verwijderen en de luchtkwaliteit in uw huis kan verbeteren, is de Philips Luchtreiniger Series 800 de juiste keuze voor u. Met zijn compacte formaat, stille werking en betrouwbare prestaties, zal deze luchtreiniger zeker voldoen aan al uw verwachtingen.

Meer Informatie ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *