LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger Review

levoit h13 hepa luchtreiniger review

De LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger tot 50㎡, CADR 240 m³/h, bewaakt de luchtkwaliteit, Smart Auto-modus, compatibel met Alexa, 22 dB stil, verwijdert 99,97% van de kerndeeltjes van de 300S is de perfecte oplossing om op een efficiënte en stille manier de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren. Met zijn True HEPA H13-filter kan deze luchtreiniger 99,97% van de luchtverontreinigende stoffen van slechts 0,3 micron opvangen, waardoor u kunt genieten van schone en gezonde lucht, zelfs tijdens het allergische seizoen. Daarnaast kunt u het apparaat eenvoudig bedienen met behulp van stemassistenten zoals Alexa en Google Assistant, of via de handige VeSync-app. Met zijn geavanceerde sensorsysteem en automatische modus past de Core 300S zich automatisch aan de luchtkwaliteit aan en zorgt voor een optimale windsnelheid. Bovendien is deze luchtreiniger ultrastil, energiebesparend en 100% ozonvrij, waardoor u zorgeloos kunt genieten van schone lucht in uw huis.

LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger tot 50㎡, CADR 240 m³/h, bewaakt de luchtkwaliteit, Smart Auto-modus, compatibel met Alexa, 22 dB stil, verwijdert 99,97% van de kerndeeltjes van de 300S

Meer Informatie ❤️

Waarom zou u dit product overwegen?

De LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger tot 50㎡, CADR 240 m³/h, bewaakt de luchtkwaliteit, Smart Auto-modus, compatibel met Alexa, 22 dB stil, verwijdert 99,97% van de kerndeeltjes van de 300S is een product dat het overwegen waard is vanwege de vele voordelen die het biedt. Het apparaat maakt gebruik van True HEPA H13-filtering, wat betekent dat het in staat is om 99,97% van de luchtverontreinigende stoffen van 0,3 micron op te vangen. Dit helpt bij het verminderen van ongemakken zoals een droge keel, loopneus en jeukende huid, vooral tijdens het allergische seizoen.

Een ander belangrijk kenmerk van de LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger is de mogelijkheid om het apparaat te bedienen via stemassistenten zoals Alexa en Google Assistant, of via de VeSync-app. Hiermee kunt u de luchtkwaliteitsindex zowel binnen als buiten controleren, de levensduur van het filter bijhouden en zelfs informatie ontvangen over bosbranden. Bovendien is de Core 300S uitgerust met een lasersensor met AirSight Plus-technologie, waardoor de luchtkwaliteit in realtime kan worden bewaakt en informatie wordt verstrekt via vier gekleurde halo’s. In de automatische modus kan de ventilatorsnelheid zelfs worden aangepast aan de luchtkwaliteit, waardoor het apparaat efficiënter en effectiever wordt.

Kenmerken en voordelen

Gezondere lucht om in te ademen

De LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger is ontworpen om uw levenskwaliteit te verbeteren door het reinigen van de lucht die u inademt. Met zijn True HEPA H13-filteringstechnologie worden 99,97% van de luchtverontreinigende stoffen van 0,3 micron opgevangen, waardoor het risico op ademhalingsproblemen wordt verminderd en u kunt genieten van schonere, gezondere lucht in uw huis.

Slimme bediening en bewaking

Met de LEVOIT Core 300S kunt u uw apparaat altijd en overal bedienen. Door gebruik te maken van stemassistenten zoals Alexa en Google Assistant, of de handige VeSync-app, kunt u de luchtkwaliteitsindex binnen en buiten controleren, informatie krijgen over bosbranden en zelfs de levensduur van het filter controleren. Dit zorgt voor een volledige controle over de luchtkwaliteit in uw huis.

Stille werking voor een rustige omgeving

Met een geluidsniveau van slechts 22 dB is de LEVOIT Core 300S een van de stilste luchtreinigers op de markt. U kunt de slaapmodus inschakelen en rustig genieten van uw slaap, zonder gestoord te worden door hinderlijke geluiden. Het apparaat schakelt zelfs automatisch het indicatielampje uit, om te zorgen voor een ongestoorde rustomgeving.

Energiebesparing voor uw budget en het milieu

De LEVOIT Core 300S is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook voor uw portemonnee en het milieu. Met een nominaal vermogen van slechts 23 W, verbruikt het apparaat zeer weinig energie, zelfs wanneer het continu werkt op de hoogste ventilatorsnelheid. Dit is gunstig voor uw gezinsbudget en draagt bij aan de bescherming van het milieu.

Direct Bestellen ❤️

Productkwaliteit

De LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger is gecertificeerd door verschillende instanties, waaronder ECARF, CE, RoHS, Energy Star, CARB, ETL en FC. Deze certificeringen bevestigen de kwaliteit en veiligheid van het product. Een van de belangrijkste kenmerken van de LEVOIT Core 300S is dat het 100% ozonvrij is, wat betekent dat het geen schadelijke ozon uitstoot tijdens het reinigingsproces. Dit zorgt voor gemoedsrust, wetende dat u een veilig en gezond apparaat in huis heeft.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Het verbeteren van de luchtkwaliteit

De LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger wordt gebruikt om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Het apparaat verwijdert effectief luchtverontreinigende stoffen zoals stof, pollen, rook, geuren en bepaalde VOS (vluchtige organische stoffen). Hierdoor kunt u genieten van schonere, gezondere lucht om in te ademen en het risico op ademhalingsproblemen verminderen.

Verlichten van allergieën en astmasymptomen

De True HEPA H13-filteringstechnologie van de LEVOIT Core 300S helpt bij het verminderen van allergie- en astmasymptomen. Het filter vangt kleine deeltjes zoals pollen, huisstofmijt en dierenallergenen op, waardoor de kans op allergische reacties wordt verminderd. Dit is vooral nuttig tijdens het allergische seizoen, wanneer allergieën vaak verergeren.

Verwijderen van onaangename geuren en rook

De LEVOIT Core 300S is ook in staat om onaangename geuren en rook effectief te verwijderen. Het filter bevat actieve kool, die geurtjes absorbeert en rook neutraliseert. Dit is vooral handig voor mensen die in een omgeving wonen waar het moeilijk is om van rook- en geurbronnen af te komen, zoals appartementencomplexen of drukke stedelijke gebieden.

Zuivering van de lucht in verschillende soorten ruimtes

De LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger is geschikt voor gebruik in diverse soorten ruimtes, waaronder gezinnen, grote kamers, kleine kamers, kantoren, keukens, kelders en meer. Met zijn VortexAir 3.0-technologie kan het apparaat de lucht in een ruimte van 41 vierkante meter in slechts 12 minuten reinigen. Dit zorgt voor een grondige luchtcirculatie en zorgt ervoor dat de lucht in de hele ruimte in korte tijd wordt gezuiverd.

LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger tot 50㎡, CADR 240 m³/h, bewaakt de luchtkwaliteit, Smart Auto-modus, compatibel met Alexa, 22 dB stil, verwijdert 99,97% van de kerndeeltjes van de 300S

Productspecificaties

Specificatie Waarde
Bereik tot 50㎡
CADR 240 m³/h
Geluidsniveau 22 dB
Filterefficiëntie 99,97%
Stromingsverloop 360°
Certificering ECARF, CE, RoHS, Energy Star, CARB, ETL, FC

Wie heeft dit nodig?

De LEVOIT Core 300S is geschikt voor iedereen die de luchtkwaliteit in zijn huis wil verbeteren en wil genieten van schonere, gezondere lucht. Het apparaat is vooral nuttig voor mensen met allergieën of astma, omdat het helpt bij het verminderen van allergie- en astmasymptomen. Het is ook geschikt voor mensen die in een omgeving wonen waar rook en geuren een probleem zijn, evenals voor mensen die gewoon streven naar een schonere en gezondere leefomgeving.

LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger tot 50㎡, CADR 240 m³/h, bewaakt de luchtkwaliteit, Smart Auto-modus, compatibel met Alexa, 22 dB stil, verwijdert 99,97% van de kerndeeltjes van de 300S

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Effectieve luchtreiniging met True HEPA H13-filtering
 • Mogelijkheid om het apparaat via stemassistenten en een handige app te bedienen
 • Bewaking van de luchtkwaliteit in realtime en automatische aanpassing van de windsnelheid
 • Ultrastille werking voor een rustige omgeving
 • Energiebesparend en milieuvriendelijk
 • Geschikt voor verschillende soorten ruimtes

Nadelen:

 • Filter moet regelmatig worden vervangen (elke 6-12 maanden)
 • Mogelijke beperkingen bij het verwijderen van bepaalde geuren en rook

Veelgestelde vragen

 1. Hoe vaak moet ik het filter vervangen?
  • Het wordt aanbevolen om het filter van de LEVOIT Core 300S minstens elke 6 tot 12 maanden te vervangen, afhankelijk van de luchtkwaliteit en het gebruik.
 2. Is de LEVOIT Core 300S ozonvrij?
  • Ja, de LEVOIT Core 300S is 100% ozonvrij en voldoet aan de ECARF-, CE-, RoHS-, Energy Star-, CARB-, ETL- en FC-certificeringen.
 3. Kan ik de LEVOIT Core 300S ook in mijn kantoor gebruiken?
  • Ja, de LEVOIT Core 300S is geschikt voor gebruik in verschillende soorten ruimtes, waaronder kantoren.
 4. Heeft de LEVOIT Core 300S een slaapmodus?
  • Ja, de LEVOIT Core 300S heeft een slaapmodus waarmee u kunt genieten van een goede nachtrust zonder gestoord te worden door geluid of licht.

LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger tot 50㎡, CADR 240 m³/h, bewaakt de luchtkwaliteit, Smart Auto-modus, compatibel met Alexa, 22 dB stil, verwijdert 99,97% van de kerndeeltjes van de 300S

Wat klanten zeggen

“De LEVOIT Core 300S heeft mijn allergieën aanzienlijk verminderd. Ik adem nu veel makkelijker en heb veel minder last van niezen en een loopneus. Een geweldig apparaat!”

“Ik ben erg blij met de LEVOIT Core 300S. Het is erg stil en het werkt echt goed. Mijn huis ruikt nu frisser en de luchtkwaliteit is aanzienlijk verbeterd. Zeker een aanrader!”

Algehele waarde

De LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger tot 50㎡, CADR 240 m³/h, bewaakt de luchtkwaliteit, Smart Auto-modus, compatibel met Alexa, 22 dB stil, verwijdert 99,97% van de kerndeeltjes van de 300S biedt een uitstekende waarde voor de prijs. Het apparaat is voorzien van geavanceerde technologieën en biedt tal van voordelen, waaronder effectieve luchtreiniging, slimme bediening, stille werking en energiebesparing. Met zijn veelzijdigheid en kwaliteit is het een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar schonere en gezondere lucht in huis.

LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger tot 50㎡, CADR 240 m³/h, bewaakt de luchtkwaliteit, Smart Auto-modus, compatibel met Alexa, 22 dB stil, verwijdert 99,97% van de kerndeeltjes van de 300S

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Zorg ervoor dat u het filter van de LEVOIT Core 300S regelmatig vervangt om optimale prestaties te behouden.
 • Plaats het apparaat in een centrale locatie in de kamer voor de beste luchtcirculatie.
 • Maak regelmatig de buitenkant van het apparaat schoon om stof en vuilophoping te voorkomen.
 • Houd ramen en deuren gesloten tijdens het gebruik van de luchtreiniger om optimale resultaten te behalen.

Conclusie

De LEVOIT H13 HEPA-luchtreiniger tot 50㎡, CADR 240 m³/h, bewaakt de luchtkwaliteit, Smart Auto-modus, compatibel met Alexa, 22 dB stil, verwijdert 99,97% van de kerndeeltjes van de 300S is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en betrouwbare luchtreiniger. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige filtratietechnologie zorgt het voor schonere en gezondere lucht in huis. Het apparaat is gebruiksvriendelijk, energiezuinig en geschikt voor verschillende soorten ruimtes. Al met al biedt de LEVOIT Core 300S een uitstekende waarde voor de prijs en is het een aanbevolen investering voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren door middel van betere luchtkwaliteit.

Meer Informatie ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *