Eve Room – Luchtkwaliteitsmeter review

eve room luchtkwaliteitsmeter review

Eve Room is de ultieme luchtkwaliteitsmeter die je helpt om een gezonde leefomgeving te handhaven. Met Eve Room kun je de concentratie vluchtige organische stoffen (VOS), temperatuur en luchtvochtigheid in je woning meten en controleren. Dit slimme apparaat detecteert schadelijke niveaus van VOS, afkomstig van alledaagse items zoals meubilair, apparaten en speelgoed. Door de metingen te bekijken op het e-ink-scherm met hoog contrast of op je iPhone en de geschiedenis in de Eve-app bij te houden, kun je gezonde leefgewoonten aannemen en ervoor zorgen dat de luchtkwaliteit optimaal blijft. Met de draadloze verbinding en geïntegreerde oplaadbare batterij van Eve Room kun je het apparaat overal in huis plaatsen. Bovendien is het compatibel met Apple HomeKit-technologie en maakt het automatisch verbinding met je Thread-netwerk, waardoor het gebruiksgemak en de beveiliging ongeëvenaard zijn. Met Eve Room geniet je van 100% privacy zonder een cloud of tracking, en kun je rekenen op de professionele ondersteuning van het meertalige Product Support-team van Eve.

Eve Room - Luchtkwaliteitsmeter om de luchtkwaliteit (VOS), temperatuur en luchtvochtigheid te controleren, Apple HomeKit-technologie, Bluetooth, Thread

This image is property of Amazon.com.

Find your new Eve Room - Luchtkwaliteitsmeter om de luchtkwaliteit (VOS), temperatuur en luchtvochtigheid te controleren, Apple HomeKit-technologie, Bluetooth, Thread on this page.

Waarom zou je de Eve Room – Luchtkwaliteitsmeter overwegen?

Eve Room is de perfecte oplossing om de kwaliteit van de lucht in je leefomgeving gezond te houden. Met dit apparaat kun je de concentratie van vluchtige organische stoffen (VOS), temperatuur en luchtvochtigheid in je woning meten. Het is bewezen dat schadelijke niveaus van VOS afkomstig van alledaagse items zoals meubilair, apparaten, gadgets en speelgoed kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Met Eve Room kun je deze niveaus detecteren en op tijd luchten om jezelf en je dierbaren te beschermen.

Belangrijkste kenmerken van Eve Room

 • Meting van vluchtige organische stoffen (VOS): Eve Room meet nauwkeurig de concentratie van VOS in de lucht, zodat je bewust kunt zijn van schadelijke niveaus en tijdig actie kunt ondernemen.
 • Temperatuur- en luchtvochtigheidsmonitoring: Naast het meten van VOS, houdt Eve Room ook de temperatuur en luchtvochtigheid in je woning in de gaten, zodat je het comfortniveau kunt optimaliseren.
 • E-ink display en mobiele app: Je kunt de metingen op het e-ink-scherm met hoog contrast bekijken en de geschiedenis van de metingen volgen met behulp van de Eve-app op je iPhone. Zo kun je gezonde leefgewoonten ontwikkelen op basis van real-time gegevens.
 • Draadloze verbinding en oplaadbare batterij: Eve Room is uitgerust met een draadloze verbinding en een geïntegreerde oplaadbare batterij die maar liefst zes weken meegaat. Je kunt het apparaat overal plaatsen waar je maar wilt zonder gedoe met kabels.
 • Compatibel met HomeKit en Thread: Eve Room maakt automatisch verbinding met je Thread-netwerk en ondersteunt zowel Bluetooth als Thread-technologie. Dit zorgt voor een naadloze integratie met andere HomeKit-apparaten en biedt geavanceerde beveiliging.

Kwaliteit van het product

Eve Room is ontworpen in Duitsland, een land dat bekend staat om zijn hoogwaardige technologie en vakmanschap. Het apparaat wordt ondersteund door een zeer professioneel en meertalig productondersteuningsteam, waardoor je altijd kunt rekenen op deskundige hulp als je vragen of problemen hebt. Het product is van hoge kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen van veeleisende consumenten.

Eve Room - Luchtkwaliteitsmeter om de luchtkwaliteit (VOS), temperatuur en luchtvochtigheid te controleren, Apple HomeKit-technologie, Bluetooth, Thread

This image is property of Amazon.com.

Click to view the Eve Room - Luchtkwaliteitsmeter om de luchtkwaliteit (VOS), temperatuur en luchtvochtigheid te controleren, Apple HomeKit-technologie, Bluetooth, Thread.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Gebruik van het product

Eve Room wordt gebruikt om de luchtkwaliteit in je woning te meten en te controleren. Het apparaat kan schadelijke niveaus van vluchtige organische stoffen detecteren die afkomstig zijn van alledaagse items zoals meubilair, apparaten, gadgets en speelgoed. Door de metingen op het e-ink display of via de Eve-app op je iPhone te bekijken, kun je op tijd luchten en gezonde leefgewoonten aannemen. Bovendien houdt Eve Room ook de temperatuur en luchtvochtigheid in je woning in de gaten, zodat je het comfortniveau kunt optimaliseren.

Productgebruik

 • VOS-detectie: Eve Room meet de concentratie van VOS in de lucht en waarschuwt je voor schadelijke niveaus. Hierdoor kun je actie ondernemen om de lucht te zuiveren en een gezonde leefomgeving te behouden.
 • Temperatuur- en luchtvochtigheidsmonitoring: Eve Room geeft je de mogelijkheid om de temperatuur en luchtvochtigheidsniveaus in je woning te monitoren en aan te passen voor optimaal comfort.
 • Activiteitenbewaking: Door het meten van activiteiten zoals koken en schoonmaken, kan Eve Room je helpen bij het identificeren van bronnen die de luchtkwaliteit in je huis kunnen beïnvloeden en kun je passende maatregelen nemen.
 • Locatie en flexibiliteit: Dankzij de draadloze verbinding en geïntegreerde oplaadbare batterij kun je Eve Room overal in je huis plaatsen zonder gedoe met kabels en stopcontacten. Dit geeft je de vrijheid om het apparaat te positioneren waar het het meest effectief is.

Productspecificaties

Specificaties
Vereiste apparaten iPhone, iPad met nieuwste versie van iOS/iPadOS
Draadloze verbinding Bluetooth, Thread (maakt verbinding met Thread-netwerk)
Batterijduur Tot 6 weken met oplaadbare batterij
Opladen Via USB
Weergavescherm E-ink met hoog contrast
Compatibiliteit HomeKit-technologie, geen bridge of gateway vereist
Privacy 100% privacy, geen Eve-cloud, geen registratie, geen tracking
Ontwerp Ontworpen in Duitsland

Eve Room - Luchtkwaliteitsmeter om de luchtkwaliteit (VOS), temperatuur en luchtvochtigheid te controleren, Apple HomeKit-technologie, Bluetooth, Thread

This image is property of Amazon.com.

Wie heeft dit nodig?

Eve Room is geschikt voor iedereen die waarde hecht aan de gezondheid en veiligheid van hun leefomgeving. Of je nu een jong gezin hebt, huisdieren hebt of gewoon bewust wilt leven, dit product kan je helpen om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren en schadelijke stoffen te verminderen.

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Nauwkeurige metingen van VOS, temperatuur en luchtvochtigheid
 • Waarschuwing voor schadelijke niveaus van VOS
 • Gemakkelijke installatie en configuratie zonder bridge of gateway
 • Draagbaar en flexibel in gebruik
 • Compatibel met HomeKit en Thread-technologie
 • Lange batterijduur van zes weken

Nadelen

 • Vereist een iPhone of iPad met de nieuwste versie van iOS/iPadOS
 • Mogelijk minder geschikt voor gebruikers zonder Apple-apparaten

Eve Room - Luchtkwaliteitsmeter om de luchtkwaliteit (VOS), temperatuur en luchtvochtigheid te controleren, Apple HomeKit-technologie, Bluetooth, Thread

This image is property of Amazon.com.

Veelgestelde vragen

 1. Is Eve Room compatibel met andere smart home-apparaten? Ja, Eve Room is compatibel met andere HomeKit-apparaten en kan moeiteloos integreren met je bestaande smart home-systeem.
 2. Wat gebeurt er als de batterij leeg is? Eve Room heeft een geïntegreerde oplaadbare batterij die tot zes weken meegaat. Als de batterij leeg is, kun je deze eenvoudig opladen via de USB-aansluiting.
 3. Moet ik een internetverbinding hebben om Eve Room te gebruiken? Nee, Eve Room vereist geen internetverbinding voor normaal gebruik. Alle metingen en gegevens worden lokaal op het apparaat en je iPhone bewaard.

Wat zeggen klanten?

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met hun aankoop van Eve Room. Ze waarderen de nauwkeurige metingen en de mogelijkheid om de luchtkwaliteit in real-time te volgen via de mobiele app. Klanten prijzen ook de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak van het product. Enkele klanten getuigen van de verbetering van hun algemene gezondheid en welzijn nadat ze Eve Room zijn gaan gebruiken.

Eve Room - Luchtkwaliteitsmeter om de luchtkwaliteit (VOS), temperatuur en luchtvochtigheid te controleren, Apple HomeKit-technologie, Bluetooth, Thread

This image is property of Amazon.com.

Algemene waarde

Eve Room biedt een grote waarde voor iedereen die de luchtkwaliteit in hun woning wil verbeteren, de gezondheid van hun gezin wil beschermen en een comfortabele leefomgeving wil creëren. Met zijn nauwkeurige metingen, eenvoudige installatie en flexibel gebruik, is Eve Room een product dat de moeite waard is om in te investeren.

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Plaats Eve Room op strategische locaties in je huis, zoals de keuken, woonkamer of slaapkamer, om een grondige bewaking van de luchtkwaliteit te garanderen.
 • Gebruik de gegevens in de Eve-app om gezonde leefgewoonten aan te moedigen, zoals regelmatig luchten en het verminderen van het gebruik van schadelijke producten.
 • Houd rekening met externe factoren die de luchtkwaliteit kunnen beïnvloeden, zoals het openen van ramen, koken of schoonmaken, en pas je gedrag indien nodig aan.

Slotgedachten

Eve Room is de ideale metgezel voor iedereen die bewust wil leven en geeft je de mogelijkheid om de luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in je huis op een eenvoudige en effectieve manier te controleren. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksgemak zal dit product je helpen om een gezondere en comfortabelere leefomgeving te creëren. Aarzel niet om Eve Room aan te schaffen en geniet van de voordelen die het biedt voor jouw welzijn en dat van je geliefden.

Get your own Eve Room - Luchtkwaliteitsmeter om de luchtkwaliteit (VOS), temperatuur en luchtvochtigheid te controleren, Apple HomeKit-technologie, Bluetooth, Thread today.

Let op: Als een Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *